Szeretjük a rámenős pasikat?

Szeretik a nők, ha egy pasi rámenős, ha tudja, mit akar, és azt minél hamarabb meg is akarja kapni?

A nők szeretik, ha egy pasi határozott, és tudja, hogy mit akar, és azt nem is rejti véka alá, hisz sajnos a nők sem gondolatolvasók. Tálalástól függően sok esetben be is jöhet elsőre a nyomulás, imponáló lehet, hogy tetszünk annak a pasinak, akiről nem is gondoltuk volna.

Azok a rohamok viszont biztosan üres fülekre találnak, melyek egy unszimpatikus férfitól jönnek. A legtöbben első benyomás alapján ítélkezünk és alkotunk véleményt, így ha valaki nem tetszik nekünk, akkor nem is érdekel minket a személyisége.

A rámenősség célja, hogy megszerezze a férfi a kiszemelt nőt, ezért mindent bevet, amit csak fel tud halmozni csábító eszköztárából. Emiatt nem haragudhatunk rájuk. Ha viszont ez nála mindennapos rutin, akkor van okunk a kételkedésre és az aggódásra. Nehéz lesz róla utána elhinni, hogy hűséges típus.

Bedőlnek a lányok a csábításnak? Ha valaki teljesen természetes módon csinálja, művészi szintre emelve képes behálózni egy lányt, akkor valószínűleg hamar célba ér. Ha valakiben bármi bizonytalanság is felmerül, akkor esélyes, hogy a lány átlát rajta, és hárítja az ostromot. Mindenképpen kell hozzá egy kisugárzás, sárm, vonzerő. Ha a férfi lelepleződik, akkor a lány vérmérsékletére van bízva, hogy belemegy-e a játékba, vagy sem. A nők is szeretnek flörtölni, kacérkodni, játszani a férfival. Nem feltétlenül veszik komolyan az udvarlást. Ha pedig mindketten vonzónak találják a másikat, akkor miért is ne lehetne belőle románc, vagy akár egy hosszabb kapcsolat is. Ha egy lány nem elcsábítható, akkor vagy prűd, vagy az igazira vár, akit valószínűleg rossz helyen keres.

Próbálkozni lehet a lányoknál, és ha valaki nyitott, akkor a pasinak nyert ügye van. Ha pedig komolyan gondolja, akkor tartsa is meg a lányt maga mellett.

Budapest, 2013. február 19.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ölelő karodban

Sodró víz

Leszámolás a Velencei-tónál (novella)