Miért fizetnek a férfiak a szexért?

A jó dolgok az életben fizetősek, de a szex is ezek közé tartozik?

    Azt már nagyon sok filmben láthattuk, hogy a szűz fiút befizetik egy profihoz, hogy ne az első lánynál égjen be, hogy ő még nem volt nővel. Aztán felnőtt fejjel újra előfordul olyan, hogy szex hiány következtében befizeti magát egy olyan nőhöz, aki minden igényét kielégíti.

    Egy férfi sem jókedvéből fordul profihoz. A legtöbben vezető beosztásban vannak, és így akarják levezetni a napi stresszt. Nincs idejük arra, hogy barátnőt keressenek maguknak. Ha párkapcsolatban élnek, akkor az sem mindig felhőtlen. Ha már ott vannak a gyerekek, és nem éppen egy tágas lakásban laknak, valamint papírvékonyak a falak, akkor szintén nehéz megoldani a szexuális együttlétet. Ilyenkor megoldások keresése helyett a férfiak egy része a „könnyebb” utat választja. Elhanyagolja a párját, és inkább egy nyugodt helyet keres, ahol eltölthet egy pásztorórát, akár a munkaidőből kiszabadulva is, és akár pénzráfordítással egybekötve is. Nem kell magyarázkodni, nem kell kedvesnek lenni, csak egyszerűen élvezni a szexet.

    Ha a férfi nem vezető és nincs is felesége, akkor miért fizet a szexért? Talán mert nem épp a legjóképűbb, és nem buknak rá a csajok, nem tud bárkit leakasztani, amikor épp szexelni volna kedve.

    Vannak olyan középkorú vagy idősebb, tehetős férfiak (özvegy, elvált, magányos urak), akik direkt a fiatal lányokra buknak, és felajánlják nekik, hogy segítik a felsőfokú tanulmányaikat, kiegészítik a jövedelmüket némi kényeztetésért cserébe (Sugar Daddy).

    Egy pár évtizeddel ezelőtt, mikor jobban elterjedtek a telefonok, és a tv-ben, újságokban bejöttek a reklámok a „telefon szex” hirdetésekről, akkor is sokaknak megnőtt a telefonszámlájuk, mert ha másért nem, kíváncsiságból felhívták ezeket az emelt díjas vonalakat, némi kielégülés reményében.

    Ma pedig az interneten szörfözve akár ingyen, akár fizetős oldalakat nézegetve is kárpótolhatjuk magunkat, ha nincs a közelünkben partner. A pornófilmekről nem is beszélve, melyeket régen tucat számra vettek az emberek, és magányos estéiken ezekből válogatva elégítették ki magukat. Az újságok sem mennek ki a divatból, melyek szintén meztelen női aktokat tartalmaznak, és megannyi cikket a szex-szel kapcsolatban.

    Miért fizetnek még a férfiak egy idegennek? Az extrém örömökért. Nincs bátorságuk otthon megbeszélni a párjukkal a szexuális fantáziájukat, és úgy gondolják, hogy ezt nem is értené meg, nem is tenné meg a kedvükért. Úgy gondolja, hogy ha egy idegen nőnek fizet, akkor az mindenre hajlandó, amit ő kigondolt, amiről ábrándozik, ami kicsit perverznek is tűnhet, nem hétköznapi, és a Káma-szutrában sincs benne. Pedig az őszinte kommunikáció néha csodákra képes. Legyünk bátrak, és vállaljuk fel önmagunkat, a vágyainkat és a gondolatainkat. Ne rohanjunk egyből más karjába!

    Tipp: Ha már inged, gatyád ráment a szexre, próbálj meg egy olyan párkapcsolatot létesíteni, ahol mindent ingyen megkaphatsz, ki sem kell mozdulnod otthonról, és még teljesebb élvezetet is nyújt, hisz az érzelmek is dominálnak.

Budapest, 2012. december 23.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ölelő karodban

Sodró víz

Leszámolás a Velencei-tónál (novella)