Egyedülálló szépfiúk

Elgondolkodtatok már azon, hogy az ismeretségi körötökben hány olyan sármos fiú van, aki egyedül él? Biztosan van pár. Vajon miért? Nem kellenek senkinek, vagy ők nem akarnak párkapcsolatot?

Az egyedüllétnek számos oka lehet. Nézzük a lehetőségeket!

„Elsősorban úgy gondolom, ami vitatható tény, de tény, hogy a jó pasik általában melegek! Ettől eltekintve azonban, ha egy pasi nagyon jóképű, az általában szokta is tudni magáról. Ekkor két lehetőség áll fenn, az egyik, hogy él a genetika adta adottságaival, és nem akar tartós kapcsolatot magának, ergo, kihasznál minden adandó alkalmat egy jó szexre, a másik lehetőség, hogy a jó pasiktól tartanak a lányok. Ha azt vesszük figyelembe, hogy a mai fiatalok körében mi az erkölcsi norma, akkor azt is gondolhatjuk, hogy a jó pasik azért vannak egyedül, mert nem áldás, hanem átok a külsejük, hisz, ahogy a jó nőket is, úgy a jóképű pasikat is kihasználják. Sajnos nagyon nehéz jó külsővel jó partnert találni.” (egy 36 éves nő véleménye)

A jóképű férfiak hamar el tudnak helyezkedni, akár vezető pozícióba is kerülnek igen rövid időn belül, és kitolódik náluk is a családalapítás gondolata, a karrier az elsődleges örömforrás. Ebben az esetben az alkalmi kapcsolatok hívei. Ha pedig már elérték azt, amit szerettek volna, nehéz megtalálniuk azt a nőt, akik az igazi társuk lehetne, és akitől gyereket szeretnének. Keresgél, de mivel már nem 20 éves, ezért kialakultak olyan szokásai, ami zavarja azt a nőt, akivel ismerkedik. A nő vagy fiatal, és még nem tudja, mit akar, vagy idősebb, és pontosan tudja, hogy hosszú távon nem tudna azzal a bizonyos jóképű férfival együtt élni.

Ha körbenézünk, akkor azt látjuk, hogy a szépfiúk oldalán csinos és szép hölgyek vonulnak. Szerintem a lányokban megvan az a félelem, hogy másnap már egy sokkal szebb lányra fog kacsingatni a jóképű párjuk. Nehéz elhinni egy szépfiúról, hogy hosszú távon hűséges tud maradni, meg tud állapodni, meg akar nősülni, és szeretne gyerekeket is.


Lányok! Higgyétek el, hogy ők is ugyanolyan érző lények, mint átlagos kinézetű társaik, nekik is van szívük, és ők is gyengédségre, szeretetre vágynak, nem akarnak magányosak maradni! Felejtsük el az előítéleteinket, és ismerjük meg a másik nem szebbik felét is! Ők sem a tökéleteset keresik, csak a társukat egy életre. Ha pedig működik a párkapcsolat, akkor gondoljunk arra, hogy milyen szép gyerekeink lesznek.

Budapest, 2012. december 13.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ölelő karodban

Sodró víz

Leszámolás a Velencei-tónál (novella)